Germe tavan modelleri

Pürüzsüz bir dokuya sahip olan lake germe tavan sistemleri ise daha çok yüzme havuzları, spor salonları, hamamlar ve alışveriş mağazaları gibi ortak kullanım alanlarında tercih edilmektedir. Parlak yapısı sayesinde yansıma yaratan görüntüsü ile uygulandığı alanın daha geniş gözükmesini sağlar ve hafif bir derinlik hissi yaratır.

Belirlenen konsept doğrultusunda; dijital baskı yoluyla istenilen resim ve desenlerin uygulamada kullanılabilmesi de germe tavanın özelliklerinden biridir. Hazır modellerden seçebilme kolaylığı sağlayan germe tavan sistemleri, kullanacak olan bireyler tarafından yeniden tasarlana da bilir. Yani gergi tavan, kişiye özel ve her projeye uygun özgün tasarım uygulama imkanı tanır.

Germe tavan, uygulanacak alana göre özenle seçilmelidir. Alanın aldığı gün ışığı, mekanın kendi ışıklandırması, hangi konsepte hitap ettiği ve hatta duvarlarda kullanılan boya rengi bile; doğru şekil, desen ve renkte germe tavan seçimi için önem taşır. Örneğin; koyu renk duvarlara ve loş ışıklandırmaya sahip bir mekanda, transparan dokulu ve açık tonlarda gergi tavan kullanmanız çok daha kaliteli bir tasarım ortaya koyar. Aynı şekilde, ahşap malzemelerin konsept dahilinde kullanıldığı bir restoran için doğa temalı bir görseli germe tavana uygulamanız; dizayn açısından mekanı bir bütünlüğe kavuşturur.
Google+ Paylaş

Hakkında Airport Transfer

Blog yazarı hakkında kısa bir açıklama
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder